molekul.kecil.adda: Pre graduation nyte by IMSA

Pre graduation nyte by IMSA

majlis pragraduan dak2 sem6 ... cm ner aku bleh terlibat samer ??? aku bru part3 ?? alkisah nyer bermula bila aku lulus interview  tuk exco Information management student association (IMSA)  so,tau2 jer, kami d kehendaki organize pra grad ni .. that y la aku ader same .. hehehehe .. selama hampir 3bulan kami berpulun untuk majlis yg terbaik ... akhirnyer, 8.4.2011 ...  majlis berlansung d Kelab shah alam d hadiri oleh hampir 500 orng student,lecturer n vip .. fuhhh ... rmai .. pnuh dewan ... macm2 persembahan ader .. tarian dri dak3 teka , sajak dr lecturer , nyayian dr student n lecturer .. wakil2 im pon wat performance .. mmg gempak habis la ...

  

aku di tugaskan menjaga pengangkutan pada hari kejadian .. ni rumet aku ... die sempat temankan aku jaga bas ... hehheheheh ...
bila dah sampai kelab shah alam ... aku cempt bergambr .. sebelum mula bertugas sebagai penyambut tetamu ... jaga pin2 dewan .. sambil tersenyum dan berkata "selamat datang,sila penuhkan meja kosong yer".. heheheheh ....


 ini ialah lecturer imr502 sy .. cik j.j ...


 ini ialah cik azman .. juga lecturer imr453 sy ... mlm 2 beliau menyanyi .. lagu omputih .. terlalu cedap .. terharu aku dgr .. tajuk aper pun aku x ingt ... 



dan ini ialah cik KAR ... die xjar aku .. p tp tersgt baik dgn aku .. hahahhah . aku kelihatan begi2 kerdil bila bersama seseorng macam beliau ..

ok .. snap2 .. 1,2,3 .... kami dapt bergambar dan mkan bila majlis dah tamat .... 

 menu yang sgt menarik .. makn2 .. selepas penat bekerja =)

 ayam panggang, sikap aper ntah ,sotong masak merah,tomyam, udang goreng tepung .. orange jus .. n macm2 ag .. cedappppppppppp ...

ini lah kami .. crew malam pra graduan ... bersa2 menjayakan majlis utk mereka ... di bawah sa2 bumbumg IMSA ... hasil penat lelah kami mendapat pujian dri dekan fakulti dan lecturer ... 
ALHAMDULILLAH ...

3 comments:

sakinah said...

adda syg, cantiknya adda!

hehe..suka tengok senyuman adda

adda happy slalu tau! :D

hazanis said...

cun!!..

@dD@ said...

heheheheh .. tenkiu kina n nisah ...