molekul.kecil.adda: what i GOT from them :)

what i GOT from them :)

PINK,PINK,PINK
mesti korang boring kan ??
asyik2 kaler neh jer yg aku suka ...
tp nk wat cm ner dah JIWA aku kaler PINK .. 
hahhahhahhaha .. 
klau korang rasa boring .. XYAH la baca entry aku neh ..
senang citer :) kan3 ??
dah nama nyer PERSONAL BLOG , so dcni la aku akn menulis, meluah n everything pasal aku :)
nggeeeeeeeeeeeeeeeeeee ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pINK memeg kaler ngn LEMBUT,AYU n macm2 lg yg GIRLISH :)
tp......
aku xla seGIRLISH sgt .. hahahahhh ...
minat jer kaler PINK tp sikap xla sePINK sgt ...
alKISAHNYER :)
aku nk korang tgok hadiah yg aku DPAT :)
::::: kaler PINK okey ::::


cantik x ?? PINK n PUTEH okey .. 
aku dpt dr my second BRO :)
bru dr kedai .. aku xpkai pon ag ..
nk taw knapa aku xpakai ??
hehhehehehh.. sbb nyer xmuat kaki aku ..
kaki makin kecik woooo !~~~~


ni lak purse aku dpt dr my BRO inlaw
pINK gak okey ..
adusssssss, diorng pon dah paham JIWA aku yg PINK neh :)


jam pun PINK okey :)
adik aku pon dpt jam neh ..
tp die kaler lain la :)
yg ni pon aku dpt dr my second BRO


hahahhaahah..
mouse pon aku dpt okey :)


even x FULLY pink ..
tp ader gak kaler PINK 2 :) 
hahahhahah ..
this is from my EX boyfie 4 my 22's bufday



also from HIM :)
dpt bear neh time bufday yg ker 21 :)


heheheheheh ..
key chain  babydoLL kaler pink ..
yg ni aku dpt dr my BFF
on my 22's bufday :)
thanks dear ~~

MORAl of the ENTRY :
aku xkisah dpt hadiah aper pon 
mAHAL atau MURAH 
yg pening diorng IKHLAS bg aku smua 2 :)
A TRILLION thanks to THEM :)
coz paham JIWA aku yg berKALER PINK :)



No comments: