molekul.kecil.adda: :: Majlis Anugerah Dekan Uitm Puncak Perdana ::

:: Majlis Anugerah Dekan Uitm Puncak Perdana ::

Assalamualaikum readers ..
korang wat aper weekend neh ?mesti kuar brjimba n lepak2 kan...
lau xkuar jum bace entry aku ..alkisah majlis anugerah dekan ..
majlis ni selasa lepas dah ..dah basi kut .. aku baru berkesempatan nk war2 kan ..
hehheehh .. bukan niat dah menujuk taw .. just nk kongsi kejAYAan aku ngn korang semua ..

majlis ni kat fakulti . just majlis mkn2 n dgr amanat dr dekan aku ..ramai gak r lecturer ader ..
n penerima anugerah dekan tuk sem lepas around 150 pelajar ..  tp xsemua dpt hadirkan diri ...
sedikit sebyk aku bersyukur sbb aku salah seorng antara mereka.
dan aku n my classmate adalah the highest among my batch :)
aku dpt 3.70..
dlm sejarah dekan time diploma ..
aku xpernah dpt sebanyak i2 .
semua ni adalah berkat 2njuk ajar lect, shabt2 aku .. doa keluarga aku.. dan rezki dr ALLAH.
nk kata result gempak xla sgt .. may be result diorng ag super duper gempak dr aku ..
dan ader juga beberapa org lect mendoakan aku agar suatu hari nanti dpt jdi lect muda
I.Allah.

jum layan gmbr aku yg sedikit ini :)

 bersama sahabat  Yati

 classmate sy n housemate die yg part2 n dpt result paling gempak 3.95 


 makanan yg enak sesangat :)


okey done .. dah kenyang sy .. hehhehh :)

majlis bersurai ..
2ngu Majlis Anugerah Dekan next sem lak ..
xtaw la dpt ke x ..
doakan sy berjaya dlm final exam taw kwn2 :)
bubye 
(^^)


4 comments:

hazanis said...

tahniah areda...

@dD@ said...

tenkiu niesa :)

penkcintadia said...

congrtes! lapa plak tgok mknan uh.. huw.. follow yep.. =)

@dD@ said...

tenkiu pencinta c dia :)
i will follow u back ~~