molekul.kecil.adda: :: pabila mereka berkahwin, mereka bertunang dan SAYA ??

:: pabila mereka berkahwin, mereka bertunang dan SAYA ??

Assalamualaikum blogger sekalian.. korang chat x ? wat aper cuti2 ni ?
mesti best kan bercuti bersama keluarga :) kali ni sy nk bercerita pasal shabat2 dan diri sy :)
dan ini adalh shabt terdekat yg bersama selama 3tahun dilpoma sehingga sekarang :)

 :: kakak tisa n suami nyer :: baru kawin 28.1.2012 :: hope kekal selamanya yer kakak ku cyg ::

:: majlis pertunangan linda n nasa :: best nyer .. diorng dah betunang .. 2ngu masa nk kawen jer :: 
:: xsbr nk mkn nasik minyak korang taw ::

:: majlis persandingan Nabilah n suhairi :: diorang pon dah kawin bberapa bulan yg lepAS :: 
:: semoga korang bahgia taw :: xsbr nk tgok bby korang ::

:: kisah hati MiSS AddA ::

huhuhuhu ... best betul tgok kawen2 dah kawen n dah 2nang .. aku ?? xtaw la .. 
bila n ngn sape pon aku xtaw.. bila aku suka kat seseorang 2 .. die xsuka aku lak .. bila aku xsuka die .. die lak suka aku .. aduhhh, pening nyer nak cari calon suami ... best nyer kawn2 aku yg dah der couple yg terbaik tuk jadikan suami .. dgr2 cam ramai jer member2 aku nk kawen lepas dgree nanti .. korag jgn lupa jemput taw .. aku mkn nasi minyak korang dlu la .. aku .. I.Allah .. lepas dgree .. aku nk terus sambung master .. pas2 keje .. lau bleh nk jadi lecturer uitm machng :) then baru pk nk 2nang or kawen .. skrng pendam dalm at jer la dlu semua 2 .. 
bg can kat mereka2 yg dah ader pasangn  .. hehheheh .. aku nk kejar cita2 dlu ... 2nang n  kawen belakang cerita :) udah2 .. mlas r pk semau 2 ... yg penting blajr ciap2 .. kan3 ??
korang sokong x ??

ok dah la :)
doakan miss adda berjaya mengejar cita2 yer ..
(^^)

5 comments:

meFaez said...

smpai jodoh ad la 2 kak adda...huhu

@dD@ said...

I.ALLAh .. yg penting doakan k.da berjaya kejar cita2 taw :)

@dD@ said...

I.ALLAh .. yg penting doakan k.da berjaya kejar cita2 taw :)

Liza Razak said...

kalau ada jodoh..mesti awak kawen punyer.jgn risau :)

@dD@ said...

hehhehe .. I.ALLAH .. tp lambt ag la ..