molekul.kecil.adda: :: alkisah MeatbaLL ::

:: alkisah MeatbaLL ::

Salam sahabat blogger sekalian. Korang wat aper yer ? dah mkn ? chat x ? miss adda harap korang semua chat walafiat la yer . cm ner ngn cuti semester ? mesti best kan? Bercuti ngn keluarga n kwn2 J

Dah lama rasanya x hapdate blog mucux kesayangan miss adda ni .. hari nk hapdate sal mkn lagi .. xoxo .. geng miss adda ni mmg suka mkn okey .. pantang kluar jer, terus pk sal nk mkn kat maner .. biasala, antara kami ni mmg kuat mkn .. hehehehe J

Alkisahnya kami kluar teman c nana ni nak hiking beg .. nk guna wat balik kg jer pon .. hehehe


Pk punya pk so kami decide mkn nasi ikan bakar kat space u8 mall ..
punya la sedap nasi ikan bakar kat space wokk ni ..

Then dah kenyang, jalan2 sat .. terus melencong ke KL .. jalan2 cuci mata kat jalan Tar ..
Nak sopim nye duet tarak . kering . pokai .. hahahaha .. bleh kluar jalan2 pon dah kira okey sgt2 dah..

Then, pk lagi.. perut pon lapar .. c nana ni cdgkan pegi ikea . ape lagi miss adda horey hoorey la .. dah lama ngat xg ikea .. smbil cuci2 mata .. hahahah .. perabut lawa2 kut kat sana ..


Perghhhhh, first time pekene meatball n chicken wings kat ikea .. mmg terbaek r .. thanks nana blanja kami J tp ader sa2 kemuskilan d cni .. kenapa lepas mkn dua benda ni muka miss adda jadi merah n gatal2.. kwn ckp may b ayam die guna 2 ayam lama kut . may b jugak kan .. lau meatball 2 mustahil la plak bleh wat muka miss adda cmni ..




::: jum tolak troli ni g cari meja makn ::


:: miss Adda mkn dlu yer :: jgn jeez :)


:: jalan2 sambil cuci mata kat ikea ::



:: merah menyala mak ngah :: hehehehe :: nasib baik c nani kaler biru ::


:: jalan2 putar2 .. terjumpe c jimmy shanly ... mak oii mmeg encem tahap cipan friendly lak 2 ::



Ni la last kami keluar sebelum masing2 balik bercuti bersama keluarga .. bulan 9 nanti kita keluar same ag eh J syg korng .. muacxxx 

with love :
Miss Adda


3 comments:

DilaMilin said...

Salam, wooow..bonus tu dapat jumpa Jimmy Shanley. :)

Miss AdDA said...

wsalam dilla .. best2 dpt jumpe jimmy .. dah la friendly habis :) actuaslly, kita der jumpe remy ishak n tiz zakiah jugak .. tp diorang cam sombong ..

DilaMilin said...

alaaa yeke..dila pminat beno ngan remy ishak tu. haha. nk jga privasi kot..ceehh kononnyelah. :P