molekul.kecil.adda: :: Gunung Datuk berjaya kami tawan ::

:: Gunung Datuk berjaya kami tawan ::

Assalamualaikum sahabat blogger sekalian, korang semua chat x ?? mesti dah pakat sibuk ngn asaiment yang makin lama makin berlambak kan ?? huhuhuhu .. Miss Adda pon dah makin berlambak asaiment kena ciapkan .. tp mood dah buat 2 x datang2 .. hahahaha ..


Rini Miss Adda nk citer sal pengalaman Miss Adda sertai Xpdc ke Gunung  Datuk kat Rembau Negeri Sembilan, korang penah pegi x ? ni adalah aktivit pertama miss Adda Sem ni .. Miss Adda mmg xsah lau x join xtvt kat uitm ni .. mmg minat sgt ngn outdoor xtvt .. hehehe ..

:: Miss Adda berada d puncak gunung ::

 Miss Adda join xtvt dak2 diploma yg ornagize.. best jugak pegi ngn diorng .. tp segan lak bila miss adda ni akak dikalangan diorng .. almaklumlah fizikal miss adda yg kecik molek ni buatkan mereka xpercaya yg Miss Adda dah final sem .. kan untung jadi gadis kenit cm ni .. kuang2 J


 :: berposing d puncak gunung datuk ::




Hampir dua jam jugak la kami panjat gunung datuk ni .. masa di ambil tuk sampai puncak agak lama sbb kami secara berkumpulan .. around 60 orng peserta .. so paham2 la kan J





Bila dah sampai puncak ase puas at sgt .. sbb view dari puncak gunung 2 punya la lawa .. Hebat betul ciptaan Allah .. kagum Miss Adda tgok J bila namanye xpdc n pegi tempat yg jarang2 dapat pegi, so kitorang bergambar bnyk2 .. tambah2 miss Adda n da geng mmg gila snap .. hahahhaha .. J

::naik tangga menuju puncak gunung :: ader yg xdpt naek sbb gayat ::

pada kamu2 yg minat xtvt ekstream macam miss adda ni ..
boleh la ajak kawn2 pegi tawan gunung datuk ni ..
best taw :)

with love:
Miss ADDA


3 comments:

kaizen said...

gunung datuk ni ktne??

*naik gunung pon bwak payung ehh?? heheheh

Miss AdDA said...

gunung datuk kat negeri 9 ..
best panjat gunung neh..
a'a .. bwk payung .. tp bukn sy yg bwk ..

mr sef laroz said...

ct ada air tak kat puncak datuk tu....igat nak camp atas puncak tu