molekul.kecil.adda: :: final exam ::

:: final exam ::

salam kawan2 blogger semua ...
dah lama asenyer miss adda x godek blog miss adda ni ...
terlalu byk masalah yg melanda lately ni ....
cedeyh sgt2 .. tp itulah hakikat yg harus miss adda terima ...
dan kini miss adda cuba utk baiki diri ke arah yg lebih baik .. 
dokan miss adda yer kawn2 ...
final exam dah pon start ari ni .. alhamdulillah ..
first paper ni miss adda dpt jwb dgn baik walaupon dalm keadaan gigi yg sakit dn 
geraham yg makin membengkak ....
arap2 miss adda dpt lalui segalanya dgn tabah ...
terima kaseh tak terhingga utk keluarga dan sahabat2...
tanpa korang miss adda xkan setabah ni :(


doakan miss adda utk next paper yer ...
miss adda nk pulun hbis-habisan ....
untuk masa depan miss adda dan keluarga .. 
Aminnn ...

"Saat kehampaan sukar di akhiri,Ketika kaki tak mampu berdiri,
Ketika bibir tak boleh lagi berbicara, ketika jalan keluar tak jua menghampiri.
Dan tidak ada teman berkongsi.
Ingatlah ALLAH yang tidak pernah membiarkan kita melangkah sendiri, 
Dia sentiasa bersama kita  :') "


" Ya Allah andainya dia bnar utkku jadikanlah aku hamba mu yg sabar menanti tiba harinya.. 
Ya Allah andai dia bkn milikku tabahkanlah hati hamba mu ini dgn ketentuanMu..
sesungguhnya perancangan dan takdirMU lebih hebat dr segala perancangan ku yg lemah ini"

Aminn ....


1 comment:

kaizen said...

gud luck n all the best....