molekul.kecil.adda: :: Finishing School Program ::

:: Finishing School Program ::

Alhamdulillah .. setiap yang bermula pasti akan berkahir .. 
dbegitu jualah perjalanan hidup miss adda sbg seorang pelajar di UiTM Puncak Perdana,
dan tamatla juga program Finishing School yg d anjurkan utntuk kami ...
setelah bersama selama 3 hari .. macam2 input yg berguna kami dapt..
cara buat resume dgn betul, sesi knowing ourselves .. pas2 mock interview ..
miss adda berpeluang jadi interviewer dan interviewee .. best sgt2 ..

"sebuah kenangan yang tercipta akan menjadi sesuatu yg berharga"



:: ni adalah kumpulan miss adda .. kump.1.. kumplan kami yg GOJess ::

:: bersama Puan Haliza fesilitator kami yg hebat g2 ::


:: di adalah bilik tdo yang miss adda dpt utk rehatkan diri :: sgt2 selesa, dgn aircond,
 dan serba serbi lengkap sebagai hotel 5 bintang ::



Tarikh: 21-23 januari 2013




 :: the Gojess Beraksi lagi ::

:: biasa jumpe kat fakulti senyum cm2 jer .. skrang best sbb dapt kenal dan bergelak ketawa bersama ::


 ::: here we are :: hope our friendship will last forever ::


 :: Alhamdulillah, program dah tamat. sijil pon dah dapat, ciap dapt souvenir lagi .. labu sayung ::



 :: ni adalah slogan utk diri Miss Adda ::

semoga kita semua dapat menempuhi alam pekerjaan dgn jayanya ye kwn2 :)
semoga Allah permudahkan seglanya .. amin ..
semoga sahabat2 miss adda berjaya mendapat pekerjaan yang baik dan gaji yang lumayan  ^_^

Insya Allah ..



:: Sahabat bukan hanya mereka yang telah berada lama disamping kita, tetapi mereka yang telah lama berada di cc kita ::


Doakan miss adda berjaya dunia khirat :)

Aminn ..