molekul.kecil.adda: :: Tricky Art Museum ::

:: Tricky Art Museum ::

Assalamualikum blogger semua, anda semua ape kabar? Miss Adda harap korang semua chat walafiat. Dah lama sgt dah miss adda x hapdate molekul kesayangan ni ... Almaklumlah la diri ni akan jadi amat bz bila balik kg halaman. Xg2 eh korang semua?

Hehehhehe. Bila dup kg langsung x ingt mukabuku and blog . Semua d rehatkan sementara. Yg ingtnye hanyalah lepak ngn kwn2 n makan2 ngn Abi.. Hehehe.. Best sgt2 .. Tp skrng miss adda dah ade KL dah. 18.3.2012, miss adda dah masuk opis. Lapor diri utk intership kat Suruhanjaya Pengankutan Awam Darat (SPAD). 

:: sorry ter over excited : ngeeee ::


Alkisah ari ni miss adda nk kongsi ngn korang gmbr miss adda n family melwat Trciky Art Museum i-City. Korang dah penah pegi x ?? Lau korang belum pergi lagi, miss adda sarankan korang pegi museum 2. Confirm xnyesal ... Entrance tiket pon rm5 perperson ... Kanak2 free jer .. 
Ajak la mak ayah adik kakak pegi ramai2 yer ... 

Best wooo ... 

Nah amik miss Adda sajikan mata korang semua dgn aksi kami sekeluarga :)




 :: lakonan kami rebutkan rm100 dr incik kurita ::


:: nampk x miss Adda nak jatuh 2 :: konon nye la :P

 Lepas korang dah boring dlm museum 2, korang leh g waterpark, tgok lampu yg byk bagai 2, leh main mcm2 permainan .. Pendek kata memg xrugi la lau korang spend time kat c2. 
Sambil lepak2 ngn keluarga dan rakan2 ... Release tension setelah 5 ari bekerja .. Hehheheh :)



:: mr ziraffe .. pet bru miss Adda :: comel kan ??


:: thanks aunty sudi peluk sy :: hehehehe .. dpeluk dgn kasih syg ::

:: cermin yg sgt besar :: kami sekeluarga ::

apa kata weekend nanti korang pegi .. hehhehhe :)

confirm xnyesal punya ...


1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/