molekul.kecil.adda: ** tagging games part 2 **

** tagging games part 2 **

assalamualaikum semua :) 
korang mesti xtdo ag kan ??
smua mesti sbb PIALA MALAYSIA kan ..
ape2pon aku ucap tahniah kat team N.9 ..
rezki korang tahun neh .. 
n teganu .. dun b sad :)
nanty cuba lagi ..
KLATE sy pon ..
nanti kita struggle ag taw :)

jum berbalik pada tagging games ..
hahhahahah ..
rajin bebonar aku nk jawb soklan dr :




jum layan soklan NYA n jawapan AKU :)

♥ tabiat buruk korang
suka mengumpat ...hahhhahahha ...

♥ korang suka tak blog aku or follow blog aku sebab terpaksa??..muahaha
suka2 .... sbb blog awk cumell sgt :) ngeeee~~

♥ antara KFC dan MCD mana satu korang suka??perghh mmg kaki mkn ..:P
Mcd .. bubur ayam MCd n double cheese burger .. tp dah lama xmkn . sob2 .. pokai :(

♥ cinta pertama korang siapa??
ridwan .. couple time class bape pon aku xingt .. yg specila nya time 2 kitorang main SURAT jer ...
gedix nyer aku .. skrng die dah jdi POLIS .. melepas :)

♥ ka sekolah dulu ada orang ngorat tak??lolz
hahhahhaha .. lucu .. ader .. tp sy yg mengorat die .. tp jugak .. tp xkekal lama ...

♥ pendapat korang tentang lagu disaat aku mencintai dirimu-dadali?
suweett n touching :)

♥ korang pernah mimpi pasal kiamat??humm
penah :( sedeyh sgt .. masa 2 aku lari2 xtaw arah tuju :(

♥ perkara yg menarik tentang korang?
suka cenyum n suka PINK sgt2 :)

♥ Blog kegemaran korang??
kalau blog cik nisa leh x ??? hhehhhee ..

♥ korang pernah mengumpat x??kat siapa??
pernah .. dah ramai yg di umpat oleh sy .. sorry :P

♥ korang syg tak BF/GF korang??dalam masa yg sama ada skandal x??hahaha..jujur okey!!
dy dah SINGLE :) scandal :) tetttttttt ....

okey done :)

special 4 HER :)

thanks jwb soklan sy ..
ngeeeee...
gedix .. auwwww ...
(^^)

3 comments:

hazanis said...

okey3...ado jugok hok rajin jawab soalan...huhui....:P

hazanis said...

xingt nok oyak trimo kasih....muahahaha

@dD@ said...

muahhhaaa .... meme rajin la .. hahhhah ...