molekul.kecil.adda: Thai Fussion Steamboat

Thai Fussion Steamboat


Assalamualaikum blogger semua ?korang chat x ? arini miss adda ade masa free nk godek2 n tambah traffic blog member2 J d samping update blog ucuk miss adda ni ..

Dah 3 minggu miss adda berada dalm semester baru ni .dah byk jugk la belajar J hehehe .. tp asaiment blum start lagi .. maklumlah la awal2 sem kan . nanti dah ujun2 sem bru nk kalut. Kan3 ?

Ari ni nk story mory al kisah miss adda kuar makn steamboat ngn housemate. Dah boring sgt dah tekak ni asyik mkn kat kandang jerJ (kandang a.k.a food court la) … ni first time kitorang try steamboat kat kedai ni ..biasanye kitorang lalu n tgk2 jer menu kat kedaini .. nk masuk 2 xberani .. hahahaha ..




Bila dah masuk, dah order, dah mkn ..wah …. Rasa best jugak steamboat diorng ni ..boleh la korang nk cuba .. lot kedainye d alamat :

Thai fussion steamboat,

    1stlevel plaza alam sentral shah alam









Lau korang nk cuba pegi la ramai2 ..best ckit .. miss adda Cuma order special set steamboat with tomyam soup. Harganya berbaloi baloi la … rm16.90 per set ..bleh mkn 3 @ 4 orng taw .. so bleh la tong2 ..
 jimatt n sedappp J jgn lupa g try taw J




 :: menunggu masa utk makan :: nyum2 ::



: jum serang : heheheh :: mkn sampai kenyang ::



:: tomyam soup die mmg da boom :: secukup rasa ::

ok dah kenyang .. apakta korang p cuba pekena steamboat ni :)

bru la leh nilai best ke x ..

kan3 ??

with love :
Miss Adda 

No comments: