molekul.kecil.adda: ::IMSA da best association::

::IMSA da best association::


“Assalamualaikum, dengan ini saya, Siti Nursyuhada binti Abd Rahman melepaskan port folio sebagai Exco Perhubungan Antarabangsa Information Management Student Association (IMSA) setelah berkhidmat selama 3 semester” … skema kan ayat ayat miss adda ? hehehe ..ayat ni cuma utk blog jer .. 
bukan d ucapkan depan student pun.


 :: miss Adda dan rakan setugas::

Setelah 3 semester memegang jawatan Exco IMSA . dgn rasmi nyer miss adda dh resign .. demi utk bg peluang pada adik2 junior utk belajar memimpin dan menguruskan program fakulti .. nak taw cm ner miss adda leh pegang jwatan 2 ? Miss adda berjaya dapat jwatan 2 bila miss adda fill up form n pegi interview.  
X disangka n x di duga miss adda salah seorng yg berjaya menjadi sebahagian dari IMSA board. 





Alhamdulillah. Rentetan dari perlantikan 2 la miss adda mula menjalankan aktiviti bersama team IMSA. Dan aktiviti wajib kami setiap semester adalah Majlis Pragraduasi utk student2 part6. First time miss adda terlibat sebagai organizer majlis ni adalah sebagai biro pengangkutan ..time ni miss adda part3.. miss adda kena uruskan bas uitm utk student part6 ke majlis tersebut. Majlis tersebut d adakan d Kelab Shah Alam.
Pada semester4 dan 5 lak miss adda terlibat lagi dgn majlis pragraduasi sebagai Biro JEmputan. Miss adda kena collect fee from student n lecturers. Walaupun pelbagai halangan d tempuhi bila terpaksa menhadapi ragam manusia tp Alhamdulillah miss adda berjaya mengumpulkan jumlah student n lecturer utk majlis tersebut. Time ni majlis d adakan d Kelab Golf Sultan Abdul Aziz shah dan Holiday Villa Hotel Subang.


:: Malam tautan ukhuwah uitm puncak perdana ::


:: sebelah Miss Adda 2 adalah presiden IMSA sekarang ::


 :: bersama housemate a.k.a rakan setugas ::


Sekarang, setelah melepaskan jawatan tersebut miss adda dah banyk dapat pengalaman dari aktiviti2 yg IMSA dah berjaya jalankan. Sekarang miss adda dah semester6. Tiba masa utk menjadi tetamu pada Majlis Pra graduasi yg bakal d anjurkan IMSA . berbakikan pengalaman lalu, miss adda harap IMSA community mampu organize banyk lagi aktiviti utk fakulti dan da boom dinner utk miss Adda dan kawn2 seangkatan.
Ok. Dah penat membebel. Korang pon dah malas nk baca kan ? yg miss adda tulis meleret leret ni pon blum ten2 lagi ade yg sudi baca. Tp xper .. ni just sebagai penulisan miss adda J

Lastly, utk semua Exco bru IMSA, do da best among da best .. 
buktikan IMSA mampu kekal di fakulti kita. 

Amin J



No comments: