molekul.kecil.adda: :: KAX _ the cuties bear ::

:: KAX _ the cuties bear ::


Salam bloggers, ari ni mood nak menaip ase terlebih rajin nak menaip. Sbb rasa macam entry kali ni sgt2 best dan teruja.. sampai tergolek2 atas tilam smlm pk sal ni.. Alkisah pagi2 terus menaip ni adalah disebabkan KAX. Mesti korang tertanye2 ape itu Kax kan?? Fenomena Kax ni sbenarnya femess amoss di kalangan artis tempatan kita.. lepas tgk gmbr artis bersama dgn Kax ni sy pun tertanya2 jugak, ape la patung ni??? Agak2 brape harga erk?? Nape ramai artis jadikan Kax sbg BFF diorng?? Hahahaha.. kemain jenuh okey saya piker sal ni.. rajin sgt ase nak pikir..

Alahaiii tomeyynyee ... terliur nak jugak.. sampai meleleh2 air liur ni :) So, saya pun kemain gigih la tanye pak cik google sal Kax ni.. kemain lagi kan cari jawapan sal Kax ni.. Last2 jumpe la website ni KAX.. jenuh taw godek website ni.. cari punya cari, nape la tak mentioned harga kat website ni?? Huhuhuhu… 
: alahaii Peachy .. comelnye awk ::

Gigih tau sy cari harga Kax ni brape.. Kebetulan ade yang tweet kat Kax website ni mentioned sal harga. Okey terkejut sat. terus tepaku. Lidah kelu.. tergelak sorng2 .. menginsafi diri.. makkkk oiii xmampu sy nak milik Peachy Kax. Impiam terkubur jauh kelaut dalam.. huhuhu.. sekor Kax ni berharga RM500 tau… mauunye pensan saya.





:: slurpppp, telan air liur tgk Kax ::


:: Jum tgk artis2 bersama BFF diorang ::

:: nora danish bersama Foxy ::

:: Nad Zainal bersama Dolly ::

:: Nelydia Senrose bersama Jasper ::

Last but not least, ade tak sape2 nk hadiah kan sy Peachy??? Semua cute limited edition Kax ni J


No comments: