molekul.kecil.adda: :: Part 2 : Wedding Checklist Update ::

:: Part 2 : Wedding Checklist Update ::


Hye bloggers and bride 2 be .. ari ni nak update lagi la wedding checklist kita. ari tu part 1 wedding checklist on 10/3/2014 :) sape2 nk review boleh click link ni Part ! : Wedding Checklist .

Wedding checklist da most important things taw.. saya ni every months update dalam notebook yg khas for wedding :) hopefully tak der la yg tertinggal kan.. hehehehe..



Barang Hantaran:
1. Al-quran digital
2. Telekung solat (sponsored)
3. Set toiletries 
4. Handbag
5. Kasut
6. Kek (sponsored)
7. buah2

Goodies bag(diy):
1. white based paper bag 
2. doily paper
3. Reben
4. tenkiu tag (done print dan gunting)
5. pocket calendar
6. jajan

Makanan kenduri:
1. Catering ( Abi uruskan)
2. khemah (Abi uruskan)

Bridesmaid:
1. Kain pasang utk 4 orng

Guestbook corner (diy):
1. Guestbook (dah bli Cuma belum decorate)
2. Alphabet (S&Z)
3. Paper clip yg cute
4. Frame gambr
5. Colourful pen
6. Small chalk board
7. Bunga
8. Other stuffs for decoration

Outfit akad nikah:
1. Kain pasang (baju dah ciap)
2.Veil (dah antar beading)
3.Shawl


Pelamin :
1. Theme putih + pink (settled with rinaz Bridal)
2. Baju sanding (tempah jahit kat bridal) (early June kena balik ukur baju)
3. kasut sanding  (booked)
4. Baju bertandang (dalam process mencari)

Urusan akad nikah:
1. Borang nikah 
2. HIV test (dah dpt surat kebenaran buat luar daerah)
3. Kursus kahwin

Kad kahwin 2 pihak:
1. Dlm progress (tempahan)



final checklist, InsyaAllah next month. Doakan Allah permudahkan segala urusan sy yer kwan2 :)


With Love:

Miss AdDA

No comments: