molekul.kecil.adda: My Super Degree Convocation

My Super Degree Convocation


Hye blogger yang cantek , hensem, manis dan rupawan. Ari ni tibe2 mood rajin nak menaip. Sbb ase dah xder keje sgt nak dibuat. Sambil layan sakit dgn sengugut  yang amat. Makin dilayan makin sakit lak. So better saya ringankan jari menaip blog yang dah berabut ni.. cian molekul. Dah lama tak mencoret di dada pink ni.

Hari ni nak bercerita psal convocation day . sbenarnya dah lame pun konvo. Dah tak fresh graduates on. Hehehe. Dlu tak menyempat nak tepek2 gambar kono kat blog. Ari ni mood baik lak nak tepek gmbr kat cini. 

 :: nak dijadikan cerita, diorang tercilap bg jubah konvo diploma utk Miss Adda, naktaknak terpaksa pegi tukar ::

:: posing selepas amik jubah, time ni baru prasaan jubah saya takder line kat lengan ::

Konvo tahun ni agak kurang meriah sbb Umi dah xder. Adik-beradik pun dah semua bz. Nasib baik ade lagi yang dpt korbankan cuti utk hadir majlis konvokesyen miss adda ni. Tenkiu abe chah, abi dan my special love. Nak di jadikan cerita, ni la kali pertama konvokesyen sy ditemani kekasih hati. Alhamdulillah. Sanggup c dia drive dr johor ke k.l. dah la sampai kul2 pg. tdo kejap jer kena bgun kul7 ciap2 dtg fetch me n abi kat Gombak. *terharu sgt syg* .. muacxx stepek utk awk..

 :: Alhamdulillah, officially graduated on May 2013 ::

 :: Handbag Umi tetap bersama sebagai penganti diri Umi ::

:: Convocation Outfit ::

Alhamdulillah, Miss Adda dah Berjaya menamatkan dgree bulan 2 tahun lepas. Then konvokesyen on May. Alhamdulillah Berjaya dengan jayanya tanpa repeat paper dan dapt jugak merasa anugerah dekan walaupun sekali. Miss Adda byk sgt main cinta, sampai terabai cikit pelajaran.. hehehhehe.

Konvokesyen adalah benda paling best bila dpt jumpe kwn2, dapt borak2 dan bergelak ketawa mcam time kat university dlu. Kenangan terindah bersama mereka. Time bergelar pelajar adalah saat palaing indah kan? Korang setuju tak?

:: bunga teddy bear dr my loved one dan rose dr my abg n abi ::

nak dijadikan cerita, dating lak ngn budak cumell ni time pegi Uitm untuk amik jubah konvo. first time kami jumpe ni. dan secara kebetulan jugak la tarikh majlis nikah kami nanti jatuh pada hari yang sama. begitu bayk kebetulan antara kita kan farah?? hihihi. btw, nice to know u dear.

:: jenguk2 adik farah kat tmpat keje die dlu ::

"Cita-cita yang tinggi itu menyuburkan tabiat yang mulia dan tujuan yang besar dan mulia itu menimbulkan fikiran yang luas dan tinggi"

1 comment:

Intan Saffyna said...

hii,singgah follow awak :)