molekul.kecil.adda: :: Fakta tentang golongan Kecik Cinonet ::

:: Fakta tentang golongan Kecik Cinonet ::


Assalamualaikum readers and bloggers smua ... 

Ni nk cerita fakta cikit la..untuk golongan cinonet kecik dan comel.. hihihi.. terpaksa akui diri ini ‘comel’ dengan ketinggian 145cm dan berat 36kg.. alahaiiiiii mmg golongan cinonet sgt2 la kan.. korang rasa???? Bila jalan mana jer, orang xtanye pun keje mane.. sebaliknye diorg tanye sekolah mane kat mane? .. see….. keciknye lahaiiii … soalan begitu buatkan diri ni rasa owhh mudanya aku… tambah lagi diorg xcaya budak kecik cinonet ni dah jadi bini orang.

:: mek kecik dan awe tinggi ::
                                                              
Pabila si suami pun panggil ‘baby’ n ‘mek kecik’ .. dah mmg terserlah la keciknye diri ini.. hihihi.. opismate pun kata diri ni mcm budak darjah 6.. hahahahah .. cikit pun xsentap okey.. sebaliknye bersyukur sbb diri ini awet muda.. hahahhaha… so korang2 yang kecik xckup inci tu berbangga la dgn diri kita yer.. setiap yang Allah jadikan ade kebaikannya samada kita sedar atau tidak.


:: nah tgk, kan dah tinggi mek kecik ni ::

10 Fakta menarik tentang golongan KECIK CINONET COMEL 

1. Mereka Comel dan Seksi
Tak dinafikan perempuan rendah ini comel. Lagi-lagi kalau mereka marah dan dikacau.
“Marry someone who looks sexy when disappointed” – Modern Family’s Phil Dumphy and his Phil’s-osophy

:: my hubby yang suweett, romantik tahap kencing manis ::

2. Mereka kelihatan Muda Dari Umur Sebenar Mereka
Ramai akan fikir pasangan anda berumur 17 tahun, padahal dah 28 tahun. Mereka sentiasa muda.

3. Mereka Mudah Mendapatkan Pakaian
Sangat senang untuk dapatkan saiz baju atau seluar dan pakaian lain termasuk kasut sebab size mereka sentiasa ada. Silap-silap boleh shopping kat area pakaian kanak-kanak tau.

4. Mereka Akan Kekal Dengan Pasangannya
Bukti menunjukkan orang rendah setia pada cintanya. Setuju?

5. Jimat Duit Untuk Makanan
Bukan berjimat cermat ye, tapi memang terbukti orang yang kecil tak makan banyak. Jadi jimat la kan?

6. Rasa Comel Bila Cium Gadis Rendah
Cium gadis yang rendah memang cute, lagi-lagi bila perempuan tu menjingkit kaki. Ops ini untuk suami isteri je ye. Yang belum berkahwin, sila dapatkan lesen dulu (kahwin).

 :: tgk ni, jimat masa kan.. cermin leh kongsi ::

7. Mereka Selalu Jimat Masa (Juga)
Suami boleh kongsi cermin untuk dress up, tak perlu la nak tunggu turn kan?

::: even dah pkai wedges or high heels, im still ur 'mek kecik' 'bby ::

8. Mereka Boleh Pakai High Heels
Perempuan tinggi tak boleh pakai high heels? Bukan tak boleh, tapi nanti terlebih tinggi dari suami pulak kan? Perempuan rendah takde masalah, boleh pakai High Heels dengan confident.

:: buktinye, isteri kecik mmg senang didukung :: 

9. Mereka Senang Didukung (Amboi)
Mereka ni ringan, jadi suami suka la angkat dan dukung mereka.

10. Mereka Sangat Awesome Untuk Dipeluk.
Suami senang peluk, paras dagu je betul tak? Senang nak cium dahi.

:: cinonet yang selalu dipuji 'comel ::


so untuk semua golongan istimewa, banggalah dengan kelebihan kita ni.. awet muda, kecil comel.. hihihi.. yang kecik ni dah jadi kesayangan suami dan  keluarga serta kawan2 

with love:
Madam AdDa 


No comments: