molekul.kecil.adda: :: Cinta MUKABUKU::

:: Cinta MUKABUKU::

                            
Cinta muka buku ...
mungkin bg orang lain ..
ia adalah CINTA yg membwa sejuta kebahagian ..
cinta buku sy bermula dgn kehadiran IKHQWAN  :(
yes MUKABUKU ..
menemukan kan kami .
mencipta detik perkenalan ..
yg menampkkan KEIKHLASAN nyer utk mengenali aku ..
dgn mudah ..
aku tergoda dgn kata2 manis die ..
setelah berkenalan dan menegenali diri masing ..
aku mengambil keputusan utk merima CNTA yg d hulurkan ..

17.08.2011 ..

bermula la sebuah CINTA MUKABUKU ..
cinta yg aku kira dpt membahgiakan aku .
YES, aku mmg bahgia..
tersgt bahgia sejak kenal die ..
segalanya manis jer ..
pendek kata .. 
pijak gajah pon xmati ..
sampai ari ni ....
mungkin smua berpunca dr KESILAPAN aku sdri ..
terlalu mudah menerima CINTA tanpa mengenali hati budi masing ..
huhuhuuhu ...
TETAPI ..
aku rasa aku dah cukup kenal die ..
full name ..
alamt rumah ..
tarikh lahir ..
blajr kt maner ..
tinggi ..
berat.
pendek kata smua aku dah taw .
yg PENTING : c dia dah SINGLE 3 tahun dah ..
aku ni SECOND LOVE die ..
wahhhhh ...
suwett kan ???
terBAEKKK anda menipu sy ..
meme bIJOK otok .. 
GELIGA ...

n now ..

12.10.2011...

selepas 2 ari aku call die x ANGKAT ..
aku msj xberbalas ..
kononnye nk tinggal aku cm2 jer la kut ...
tp xper ...
segalanya dah TERUNGKAI ...
hubungan kami dah TAMAT ..
titik.noktah.fulllstop..

ALLAH dah 2njuk segalanya ..
bila brigat msj dr YUNK YASMIN ...
berani BERSUMPAH ..
PPUAN 2 bukan awek die ..
hanya AKU jer yg die ader ..
hebat ko ikhqwan ...
permainkan SUMPAh ..
4 sure ko akan mkn telan sumpah ko 2 ...
hurrrrmmmmm .....

begi2 senang ko mitk maaf ..
setelah ko mainkan prasaan aku ..
ko mainkan persaan YUNK YASMIN ko 2 ...
ko curang kat die ..
ade at lak ko ckp ko nk tinggalkn aku sbb nk SETIA ngn die ...
selama sebulan lebih ko couple ngn aku ..
ko xpK sal setia ngn awek ko 2 ???
alahhhaiii ..
kecian kat aku n YUNK YASMIN ko 2 ...
dpt 4we mcm ko ..
Mmg tak DINAFIKAN ..
airmata aku mengalir lepas dpt msj sal ni ..
hati mane xsakit ..
bila diri d permainkan ..
tp nak xnak ..

Aku tetap BERSYUKUR ..
sbb KEBENARAN n segalanya dah terbukti ...
ko tinggal kan aku..
sbb nk setia ngn YUNK YASMIN ko terr..
xper la ...
sabar2 .. 
aku masih ada ALLAH ..
utk mengadu segalanya ...
n thanks 2 kwn2 ..
yg selalu bg aku semangat ..

P\S : jgn mudah percaya pada CINTA MUKABUKU ...








5 comments:

NOVA said...

nova dah agak dah.. laki2 kalo tak angkat cl n tak berbalas msg... memang ada yg tak kena.. kan betul nova cakap semalm.. naseb baik laaa baru sebulan lebih je couple yunk... sabar dear... ALLAH ada.. dia akn bals semua perbuatan ljantan tak guna tu.. bodoh punya jantan.. s***l!! geram aihhh... tengok antan macm samapah tu.. bikin sakit hti owng perempuan je.... isshhh!!!!

@dD@ said...

hurmmm ... cm2 la yunk ... die permainkan perasaan i senang2 jer .. time nk terhegeh2 .. bila xnk .. buang g2 jer .. may b cilap i gak .. terlalu mudah percaya pd kata2 manis die 2 .. but i know .. 4sure oneday .. he will get wat i got .. i belive on KARMA :)

NOVA said...

dah2 tak maw sedih2 k.... kita belajar dari kesalah ok...

@dD@ said...

okey .. thanks dear . xcedeyh3 dah :)

LittleGurl said...

sabar syg. bukan salah facebook sebenarnya, cuma kita lain kali jgn terlalu mudah percayakan seseorang. biarlah kenal lame, baru buat penilaian yg tbaik ;)) papepn, jgn risau. insyaAllah akan ada insan yg lbh baik dr dia. kena hati-hati, dunia cyber skrg banyak muslihat yg kita tak nampak ;))


jgn sedih2 tau cyg, jadi kuat! ;D lelaki mcmtu mmg tak layak utk you, sbb you jauh lbh baik dr dia ;)