molekul.kecil.adda: :: fabulous SATURDAY ::

:: fabulous SATURDAY ::

assalamualaikum ..
korang chat x ?
dah tdo ker ?
korang jgn la tdo ag ..
huhuhu ..
meh layan entry aku dlu ..
aku pon xngantok ag neh ..
tibe2 lak dtg mOOd nk hapdate blog neh ..
ase cam dah lama x GODEK2 blog aku neh ..
well .. 
lau korang mmg follow aku .. 
korang akan perasan perubhan blog aku ..
perasan x ??
hah ? xperasan ?
huhuhuh ...
cedeyhh ..
yer la . aku kan newbie BLOGGER ..
lansung xfamous mcm FL,FS,HZ n ramai lagi la blogger famous yg aku FOLLOw
okey3 ..
ase cam dah membebel neh ..
blog aku cuma berubah ckit jer ..
background bru ..
lagu baru ..
n etc la ..
korang layan la erk ..
n layan PICCA yg hoTTES dr kwn2 aku  neh ..
kitorang g PICNIC la kononnyer ..
kat TAMAN TASIK SHAH ALAM jer ..

dah la ..
mlas dah aku nk membebel pjg2 ,...
meh l;ayan jum :) 


** saya n nanie **
besar kan sy ??
hahahhaha


** we yg berposing mengalah kan SUPERMODEL **




konon nyer gambr CANDID neh :)



my 4veret PICCA



ni pon .. comey x KAMI ??



saya paling kECIK ker ??



**posing yg SUPERB **


salute la mereka2 ini ..
hahhaaha .. 
angkat sy cmni ...
mereka ckp sya ringan jer ..
kan3 ??


ok la ..
ase dah ngantok lak ..
korang layan la eh ..
dah masa utk tdo ..
esok SEK plop ..
nyte olls 
(^^)

No comments: