molekul.kecil.adda: Tabita Review

Tabita Review


salam bloggers and readers, lame sgt dah rasa tak update blog sejak jadi pekerja yang tak berapa nak berjaya ni.. hihihi.. sibuk memanjang kalah menteri.. sibuk ape pun saya xtaw la.. ari ni tibe2 dtg mood nak godek2 moleku sy ni.. dah bersarung, habuk leh setinggi rumah dah ni.. hihihi..

ari ni saya rajin nak kasi review cikt. nk produk produk TABITA. korang kenal tak skincare ni?? sy mula2 waswas jugak nak try, sbb macam2 la prasaan dtg bila nk try sumthing new ni.. takut lak kulit muka tak dapat nak adapt. dah lame jugak lah rasanya kulit muka saya ni bebas from any skincare. 

Alkisah nye kwn yang beria-ria promote Tabita ni.. mula2 buat tak kisah jer.. bila ase diri ni dah perlu jaga muka n kulit bagai, hati terdorong nak try lak.. maklumlah bride to be kan.. mcm2 kena jaga.. hihihi.. sebelum nekad nak bli ngn kwn tu, sy buat personal review dlu.. review kat mane??? hihihi.. mesti la tanye pak cik Google... dah baca ramai testimoni yang puah hati ngn Tabita, baru la confident nak guna tabita.. yess, sy nak try la.. terus confirmkan ngn kawn. selamat la sampai Tabia di tgn sy :)  

:: bli Tabita dengan kwn sy dapt free gift krim putih tabita ::

Day1 : dengan gembira dan semangatnya sy memulakan rutin cuci muka dengan pencuci muka Tabita. (eh, tak rasa pedih pun, ade testimoni cakp muka diorg jadi pedih)

Day2 : Bahang2 pedih dah rasa. tp ciputttt jer.. muka masih cam biasa.

Day3 : ayoyoyo, naper pedih sgt ni wehhhh?? muka pun dah start gelupas halus..

Day4 -Day6 : gelupas dah makin teruk.. muka dah pedih sgt time cuci muka, dengan merah nye yang amat. ramai lak yang tegur katanya muka mcm kena sunburn.

Day7 : Saya yng dup tilik muka ari2 kat cermin ni dah prasan perubahan kat muka ni.

After 3weeks : Alhamdulillah, result da bomd. mmg tak nyesal try Tabita..

Memang perubahan ketara sgt. dan sgt2 hepy bila ade yg ckp pp sy pink. padahal sy mmg bebas dr makeup skrng ni.. compact powder mmg langsung tak sentuh. Dlu2 sbelum guna Tabita mmg tak boleh berpisah dgn compact powder. sbb tak yakin sgt dengan kulit muka yang agak kusim. sekarang ni, amik kaw.. mmg dah berpisah dgn bedak. dah almost sbulan lebih la sy berpisah dgn bedak.. hihihi...


 |
 |
 |
 |

 |
 |
 |

 |
 |

 V

Taraaaaaaaaa, ni la kulit muka sy skrng.. skrng dah xperlu susah2 cari camera360 dah. just guna kmera biasa jer :)

yeayyy... much love 4 Tabita Skincare


Jangan teragak2 utk cuba Tabita, sbb kesannya mmg menakjubkan.. 

kulit muka bagun tdo sgt2 awesome 

much love :

Miss Adda



7 comments:

Anonymous said...

kawan sy pon guna tabita...mula2 mmg muke die lawa cantik..bersih..tapi bila dah brenti guna..muka die jadi teruk..jerawat naik umpame cendawan tumbuh slepas hujan..atas kulit masing2 kot..huhu..just 2sen..

Miss AdDA said...

tenkiuu anonymous.. walaopun just 2sen but still worth it.. :)

Anonymous said...

Ada..kn da msk paper psl tabita ni bhya kn kulit..ade yg da banned klu xclap..ce google psl tabita..just sharing..

Anonymous said...

Here's the link

http://sozcyili.blogspot.com/2013/04/pengguna-dinasihati-menjauhi-product.html?m=1

Tabita Skin Care said...

Salam,


Kami adalah distrbutor produk Tabita Skin care di Jakarta, kami melayani wholesale dan retail. Untuk harga borong kami memberikan harga yang terbaik.
Informasi dan pemesanan silahkan hubungi :
Christi
Pin BB 24C417D2
Phone +62819-0564-6816
www.tabitacreamtabita.com

Fia Hidayat said...

http://forum.femaledaily.com/showthread.php?6070-Unbranded-amp-Unlicensed-Dangerous-Skincare-(baca-halaman-pertama!)

Mohon forumnya dibaca dengan seksama. Salam dari Indonesia.

Ria Tabita said...

Kami menjual Tabita Skin Care original dengan harga termurah hanya Rp 610.000 untuk paket Exclusive, Untuk Informasi lebih lanjut silahkan menghubungi:

- BBM: 59A86150

- SMS / Whatsapp / Line : +6289528897786

www.creamtabitaoriginal.com